Munka : Média & Marketing

Munkát keresel vagy munkát kínálsz a marketing vagy a média területén? Írd le az elképzeléseidet, és megjelentetjük!

Egyre több a freelancer a marketinges szakmában is. Aztán amikor kell egy ember egy projektre, akkor pont nem sikerül senkit találni. Itt van a lehetőség, hogy ez ne így legyen: ha freelancer vagy, írd le, mit tudsz, adj egy e-mail címét, kirakunk. Ha freelancer-t keresel, írd le, milyen ember kell, kirakjuk.

Bővebb információ, hirdetés feladás »

Partnerünk

Állásajánlatainkat szemlézi a jobinfo.hu - a legtöbb állásajánlat egy helyen!




mmm állások a Propelleren is

Onlinemarketing blog

Nincs megjeleníthető elem

Marketing képzések

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb bejegyzések

Nincs megjeleníthető elem

Licenc

Creative Commons Licenc

Keresőoptimalizálás - online marketing

2011.04.18. 23:20 :: Konrad

Keresőoptimalizálás - online marketing

Keresőoptimalizálási és online marketinges feladatok elvégzésére keresünk munkatársat III. kerületi munkahelyre, 8 órás állásba (az első néhány hónapban 4 vagy 6 óra is szóba jöhet).

Az ideális jelölt évek óta foglalkozik a fenti területekkel, saját projekteken folyamatosan gyakorol, de szabadúszóként vagy cég munkatársaként hús-vér ügyfelek problémáit is sikeresen megoldja.

Kb. 10 éve működő, családias hangulatú cég vagyunk, változatos és izgalmas ügyfélkörrel. Lehetőséget biztosítunk a folyamatos fejlődésre, az egyéni ötletek megvalósítására is.

Az állás azonnali kezdéssel betölthető.

A jelentkezéshez fényképes önéletrajzot kérünk (magyarul elég), referenciákkal (saját projektek és ügyfeleknek végzett feladatok ismertetésével, a kitűzött célokkal és az elért eredményekkel), valamint fizetési igény megjelölésével.

A jelentkezéseket az allashird2011@gmail.com címre várjuk.


Szólj hozzá!

Címkék: seo online marketing állást kínál

A bejegyzés trackback címe:

https://mmm.blog.hu/api/trackback/id/tr712838368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása