Munka : Média & Marketing

Munkát keresel vagy munkát kínálsz a marketing vagy a média területén? Írd le az elképzeléseidet, és megjelentetjük!

Egyre több a freelancer a marketinges szakmában is. Aztán amikor kell egy ember egy projektre, akkor pont nem sikerül senkit találni. Itt van a lehetőség, hogy ez ne így legyen: ha freelancer vagy, írd le, mit tudsz, adj egy e-mail címét, kirakunk. Ha freelancer-t keresel, írd le, milyen ember kell, kirakjuk.

Bővebb információ, hirdetés feladás »

Partnerünk

Állásajánlatainkat szemlézi a jobinfo.hu - a legtöbb állásajánlat egy helyen!




mmm állások a Propelleren is

Onlinemarketing blog

Nincs megjeleníthető elem

Marketing képzések

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb bejegyzések

Nincs megjeleníthető elem

Licenc

Creative Commons Licenc

Pályázatíró Gyakornoki Program

2012.01.30. 21:39 :: Konrad

Pályázatíró Gyakornoki Program
 
Csatlakozz hozzánk pályázatíró gyakornokként!
 
A Dolphio Consulting Kft. a magyarországi kutatás-fejlesztés egyik kiemelkedő és dinamikusan bővülő szereplője, vállalkozásunk a 2011-es évben felkerült a Deloitte Technology Fast 50 Central Europe listájára is.
Most lehetőséged nyílik betekinteni egy csúcstechnológiával foglalkozó, ambiciózus hazai vállalkozás mindennapjaiba, megismerkedni a hazai és az uniós pályázati rendszerrel, gyakorlati tapasztalatokat szerezni forrás-felkutatásban, pályázatírásban, azaz megtudni mindazt, amit az iskolapadban nem lehet: mi kell a megfelelő pályázat megtalálásához, elnyeréséhez és a pályázati projekt sikeres megvalósításához.
 Cégünk 2004-es alapítása óta számos innovációs pályázati projektet valósított meg önállóan vagy partnerekkel, hazai és Eu-s forrásokból. A pályázati menedzsment területén sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáktól tanulhatod el a pályázatírás, pályázati forráskezelés, projekt menedzsment alapjait.
Célunk, hogy kölcsönös elégedettség esetén Te is nálunk építsd tovább karrieredet! A programban való részvétel nem jár fizetéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk versenyképes fizetéssel.
A gyakornoki program a felsőoktatási intézmények által a hallgató számára kötelezővé tett szakmai gyakorlati elvárásokkal összehangolható! A gyakornoki program időtartama 12 hét (heti 2 nap elfoglaltság a szorgalmi időszakban), munkádat részben Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodánkban, részben otthon végezheted.
 
Amit kínálunk:
-       szakmai fejlődés,
-       versenyképes elméleti és gyakorlati tudás megszerzése,
-       betekintés egy dinamikusan növekvő vállalkozás működésébe, forrásfelhasználásába,
-       hosszú távú elhelyezkedési lehetőség.
 
Akit keresünk:
-       Közgazdász, gazdálkodási tanulmányokat folytató egyetemi vagy főiskolai hallgató,
-       Minimum középfokú angol nyelvtudással rendelkezik,
-       Jó analitikus képességei vannak és helyesen tud fogalmazni.
 
 

A jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció ("Pályázatíró gyakornok") megnevezésével a budapest_hr_marketing@dolphio.hu címre legkésőbb 2012. február 19-ig


Szólj hozzá!

Címkék: pályázatíró gyakornok

A bejegyzés trackback címe:

https://mmm.blog.hu/api/trackback/id/tr193978238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása