Munka : Média & Marketing

Munkát keresel vagy munkát kínálsz a marketing vagy a média területén? Írd le az elképzeléseidet, és megjelentetjük!

Egyre több a freelancer a marketinges szakmában is. Aztán amikor kell egy ember egy projektre, akkor pont nem sikerül senkit találni. Itt van a lehetőség, hogy ez ne így legyen: ha freelancer vagy, írd le, mit tudsz, adj egy e-mail címét, kirakunk. Ha freelancer-t keresel, írd le, milyen ember kell, kirakjuk.

Bővebb információ, hirdetés feladás »

Partnerünk

Állásajánlatainkat szemlézi a jobinfo.hu - a legtöbb állásajánlat egy helyen!




mmm állások a Propelleren is

Onlinemarketing blog

Nincs megjeleníthető elem

Marketing képzések

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb bejegyzések

Nincs megjeleníthető elem

Licenc

Creative Commons Licenc

Reklámos | PR-os | sajtós - munkát keres

2011.01.11. 01:00 :: Konrad

Reklámos | PR-os | sajtós - munkát keres

Meghatározó részben kiskereskedelmi áruházláncnál, internetes és nyomtatott magazinok kiadóinál, hírportálnál illetve önkormányzatnál a következő területeken szereztem munkatapasztalatot:
cégreklám - reklámötlet, szövegírás, egyedi hirdetések és kampányanyagok tervezése és elkészíttetése nyomtatott és elektronikus médiumokba, kiadványok írása-szerkesztése, nyomdai produkciók és rendezvények szervezése stb. -, valamint PR, újságírás, webes tartalomszolgáltatás, szervezeti kommunikáció, beszédírás.
Kreativitást, kitűnő íráskészséget, a marketing- és a közösségi kommunikációban szerzett jelentős jártasságot kínálok leendő munkaadómnak, legyen az cég, ügynökség vagy más szervezet, Budapesten vagy Fehérvár közelében.

Mobil: +36 20 346-8621
E-mail: def@lajt.hu
 


Szólj hozzá!

Címkék: pr állást keres reklámos

A bejegyzés trackback címe:

https://mmm.blog.hu/api/trackback/id/tr912575688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása