Munka : Média & Marketing

Munkát keresel vagy munkát kínálsz a marketing vagy a média területén? Írd le az elképzeléseidet, és megjelentetjük!

Egyre több a freelancer a marketinges szakmában is. Aztán amikor kell egy ember egy projektre, akkor pont nem sikerül senkit találni. Itt van a lehetőség, hogy ez ne így legyen: ha freelancer vagy, írd le, mit tudsz, adj egy e-mail címét, kirakunk. Ha freelancer-t keresel, írd le, milyen ember kell, kirakjuk.

Bővebb információ, hirdetés feladás »

Partnerünk

Állásajánlatainkat szemlézi a jobinfo.hu - a legtöbb állásajánlat egy helyen!




mmm állások a Propelleren is

Onlinemarketing blog

Nincs megjeleníthető elem

Marketing képzések

Nincs megjeleníthető elem

Legfrissebb bejegyzések

Nincs megjeleníthető elem

Licenc

Creative Commons Licenc

Termékmenedzser gyakornoki pozíció

2012.01.30. 21:42 :: Konrad

Termékmenedzser gyakornoki pozíció egy dinamikus IT-cégnél!

 
Cégünkről:
A Dolphio Consulting Kft. a magyarországi kutatás-fejlesztés egyik kiemelkedő és dinamikusan bővülő szereplője, vállalkozásunk a 2011-es évben felkerült a Deloitte Technology Fast 50 Central Europe listájára is.
Cégünk kutatás-fejlesztési tevékenysége elsősorban hiánypótló, ezelőtt nem létező megoldások és szoftvertermékek létrehozásában ölt testet. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a gépi látás technológiája, a GPGPU technológia és az adatbányászat. Célunk saját fejlesztésű termékeink értékesítése, de emellett számos multinacionális, illetve hazai nagyvállalat számára is végzünk kutatás-fejlesztési megbízásokat.
Vállalkozásunk az utóbbi 2 évben jelentősen bővült, Budapest mellett immáron Miskolcon és Debrecenben is várjuk a tehetséges pályakezdők jelentkezését. Cégünk életében kiemelt szerepe van a gyakornoki programnak, hisz munkavállalóink jelentős része gyakornokként kezdte nálunk a karrierjét. Célunk, hogy a 2012. évi tavaszi gyakornoki programot követően tovább növeljük cégünk munkavállalóinak számát, hogy így még több kutatás-fejlesztési projektet valósíthassunk meg sikeresen.
A program:
 
Lehetőséged nyílik az üzleti folyamatokat közvetlen közelről megismerni. A termékek és technológiák gyors megismerése után az üzletfejlesztői csapatban fogsz dolgozni együttműködésben a kutató-fejlesztői oldallal. Beilleszkedésedről, valamint a szakmai segítségről és fejlődésedről a cég termékmenedzserei gondoskodnak. 
Olyan embert keresünk, aki szeret felelősséget vállalni, élvezi az összetett környezet nyújtotta izgalmakat, valamint motiválja, hogy önálló, kreatív gondolataival és ötleteivel hozzájárulhat egy szervezet üzleti sikereihez. Célunk, hogy kölcsönös elégedettség esetén a gyakornoki program után Te is nálunk építsd tovább karrieredet! A programban való részvétel nem jár fizetéssel, de a program végeztével legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk versenyképes fizetéssel.
A gyakornoki program a felsőoktatási intézmények által a hallgató számára kötelezővé tett szakmai gyakorlati elvárásokkal összehangolható!
A termékmenedzseri gyakornoki program időtartama 12 hét (heti 2 nap elfoglaltság a szorgalmi időszakban). A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink, Debrecenben pedig a nemrég nyitott Wesselényi utcai telephelyünk ad otthont.
 
 
A program témája:
1.     Piacfelmérés és az értékesítés előkészítése cégünk innovatív, gépi látáson alapuló megoldásaihoz (intelligens látogató számláló rendszer, Jelbeszéd felismerő rendszer, Közlekedési szabálysértés figyelő)
Keressük leendő gyakornokunkat, aki a fenti témákhoz kapcsolódó termékmenedzseri feladatokba fog bekapcsolódni, sikeres gyakornoki időszak esetén pedig hosszabb távra is kész csatlakozni a Dolphio munkavállalói csapatához.
Az ideális jelölt műszaki megközelítésű, fejlesztői típusú személyiség, előnyt jelent, ha ismeri a fenti technológiákat, de nem követelmény. A feladatkör ellátásához szükségesek ugyanakkor alapvető közgazdasági és marketing ismeretek is, így az ilyen végzettség, vagy e területen folytatott tanulmányok előnyt jelentenek. A feladat ellátásához minimum középfokú angol nyelvtudás szükséges, e mellett előnyt jelent a minél jobb német nyelvtudás.
Amit kínálunk:
 
·       Egy innovatív technológia megismerése és elsajátítása
·       Piackutatás, piaci igényekhez igazított termékfejlesztés
·       Üzleti tervezés
·       Részvétel termék-bevezetési és értékesítési stratégiák kidolgozásában
·       Képviseleti és értékesítési feladatok
·       Szakmai fejlődés és menedzseri tapasztalatok
·       Betekintés a vállalat működésébe
·       Fiatalos, jó munkahelyi légkör
  • Hosszú távú elhelyezkedési lehetőség
 
Jelentkezés módja, ideje:
 
Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a megpályázott pozíció ("Termékmenedzser Gyakornok") megnevezésével, a választott helyszínnek megfelelő címre:
A pozíciókat folyamatosan töltjük fel az alkalmas jelöltekkel; várjuk mihamarabbi jelentkezésed!
A jelentkezéseket 2012. február 10-ig várjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: termékmenedzser gyakornok

A bejegyzés trackback címe:

https://mmm.blog.hu/api/trackback/id/tr853978241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása